Sony PlayStation 5 надійшла в продаж за божевільною ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними зарубіжних ЗМІ, які впевнені на 100% в достовірності такої інформації, ігрова приставка наступного покоління від японської корпорації виявиться найдорожчою за всю історію. 

Повідомляється, що при покупці конфігурації приставки з двома ігровими контроллерами DualSense і з усіма додатковими аксесуарами для PS5, вона обійдеться покупцям в 1000 євро. Саме стільки доведеться викласти бажаючим стати власниками Sony PlayStation 5, а також всіх тих аксесуарів, випустити які для неї збирається японська корпорація. У таку грошову суму оцінили саме повноцінну модель, тоді як версія Digital Edition обійдеться на 100 євро дешевше, тобто коштувати вона буде набагато менше.

Ігрова приставка Sony PlayStation 5 буде продаватися виключно у версії з накопичувачем SSD об’ємом 825 ГБ. Чому він має такий дивний обсяг – невідомо, однак у цього точно повинна бути якась причина. Ігровий контролер DualSense, якщо купувати його окремо, обійдеться в 60 євро (1800 гривень), тоді як фотокамера PlayStation Camera з можливістю вести запис в роздільній здатності Full HD обійдеться в точно такуж грошову суму, тобто в 60 євро (1800 гривень) . Бажаючим придбати фірмові бездротові навушники PlayStation Pulse 3D викласти за них потрібно цілих 180 євро (більше 5000 гривень), тоді як пульт дистанційного керування PS5 обійдеться всього-на-всього в 30 євро (900 гривень). Спеціальна підставка для установки ігрових контролерів, щоб вони не валялися скрізь, коштує 20 євро (600 гривень).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такі, ціни, звичайно, є вкрай високими, проте у покупців буде можливість зробити покупку ігрової приставки окремо, але в яку грошову суму вона обійдеться поки що невідомо. Джерела запевняють, що отримали дані про ціну ігрової приставки Sony PlayStation 5 від великого магазину, який розкрив їм такі відомості на умовах анонімності. Повідомляється, що компанія-виробник розкриє вартість своєї нової консолі вже у вересні нинішнього року, коли вона збирається провести ще одну презентацію PS5 і розповісти про майбутню новинку все те, що залишилося в секреті після першого анонсу, що сталося кілька тижнів тому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.