Sony пропонує заробити власникам Playstation 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony оголосила конкурс для хакерів. Його умова – злом PlayStation 4. Найбільш талановитим «комп’ютерним лиходіям» обіцяна винагорода величиною $ 50 000. Початківці зломщики зароблять трохи менше і будь-який знайдений баг буде належним чином премійовано, – запевняють в компанії.

Результати конкурсу будуть враховані в PS5 (виявлення за допомогою хакерів уразливості «четвірки» дозволять не допустити повторення аналогічних помилок в приставці наступного покоління, офіційна презентація якої не за горами).

Допомогою «комп’ютерних злодіїв» для виявлення недоліків в своїх продуктах користуються всі поважають себе учасники ринку, починаючи від гігантів на кшталт Google – закінчуючи розробниками ПЗ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До останнього часу японська корпорація співпрацювала виключно з «перевіреними» хакерами з HackerOne. Нинішній конкурс можна розцінювати як «пошук молодих обдарувань», відзначають знайомі з політикою компанії експерти.

Керівництво корпорації також обіцяє преміювати хакерів, що виявили баги в будь-яких продуктах PlayStation, починаючи від магазину PSN – закінчуючи платіжною системою і соцмережами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.