В мережі продать годинники Xiaomi в сталевому корпусі за ціною Xiaomi Mi Band 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На AliExpress-е з’явився годинник Haylou Solar LS05 від Xiaomi за трохи більш ніж 2 500 юанів. У перерахунку на гривні це ₴ 964 по актуальному на сьогоднішній ранок обмінним курсом. Вартість виставленого продавцем YouPin хронометра в доларах – $ 36. Товар пропонується з 33-відсотковою знижкою.

Haylou Solar LS05: основні характеристики

  • тип дисплея – TFT на 1,22 “;
  • металічний корпус;
  • датчик пульсу;
  • відстеження одразу 12-и видів спортивних навантажень;
  • опція відстеження сну;
  • повноцінна захисту від пилу і вологи.

Заявлена ​​продавцем гранична автономність роботи – 1 місяць. YouPin позиціонує товар як повноцінних смарт-годинників.

При цьому опитані редакцією нашого порталу фахівці сумніваються в заявлених продавцем характеристиках девайса. За словами експертів, позиціонування Haylou Solar LS05 як «розумних годинників» – не більше ніж рекламний трюк для збільшення продажів. В реальності ж гаджет являє собою фітнес-браслет з кілька поліпшеними, в порівнянні з більшістю аналогів, характеристиками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Здатність годинника повноцінно функціонувати протягом 30 днів також викликає сумніви, оскільки на сайті виробника під зазначеної характеристикою присутній напис «в режимі очікування». Продавець про цей нюанс згадати «посоромився» .

Втім, звинувачувати YouPin за допущені в описі прикрашання, умовчання і забудькуватість не варто, оскільки майже всі, хто працює на AliExpress продавці допускають такі ж огріхи, що додає їм жирний «мінус» в карму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.