Xiaomi анонсує смарт-годинник за $18

Смарт-годинник Xiaomi Haylou LS01 – це продукт crowdfunding-платформи китайського виробника. Гаджет вперше з’явився на Youpin ще в жовтні 2019 року, однак роздрібні продажі пристрою стартували лише сьогодні. Смарт-годинник підтримує 9 спортивних режимів, обладнаний датчиком моніторингу пульсу, системою контролю сну, демонструє довготривалу автономність (14 днів). Xiaomi Haylou LS01 обладнані 1,3-дюймовим дисплеєм з TFT-матрицею. Розподільна здатність екрану 240х240 точок. Виробник наголошує на дуже насиченій палітрі кольорів.

Важить смарт-годинник лише 34 г. Ремінець виготовлено з ТПУ. Це приємний на дотик матеріал, здатний забезпечити максимальний комфорт під час носіння гаджету. Xiaomi Haylou LS01 використовує оптичний датчик серцевого ритму та інтелектуальні алгоритми для безперервного моніторингу пульсу протягом 24 годин. Смарт-годинник своєчасно інформує о появі проблем з серцем.

Довготривалу автономність забезпечує акумуляторна батарея на 210 мАг. Одного циклу заряду вистачає на 14-денну експлуатацію гаджета. Xiaomi Haylou LS01 відповідає стандарту IP68, що свідчить про максимальний захист від пилу та води.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.