Samsung анонсує нові QLED-телевізори з 8К вже наступного тижня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні стало офіційно відомо, що компанія Samsung проведе масштабну презентацію нових телевізорів, яке пройде в Індії вже наступного тижня. Південнокорейський технологічний бренд планує анонсувати преміальні моделі Smart TV. Цінник на новинки стартує з позначки $6600. Виробник підготував декілька дуже цікавих технічних та функціональних рішень.

Лінійка телевізорів Samsung для premium-сегменту – це QLED-моделі з підтримкою 8К. Квантовий процесор та технологія Quantum HDR вже стали візитівкою популярного бренду. Інсайдери повідомляють, що нові телевізори також будуть відрізнятися від аналогів креативним дизайном. Виробник створив не просто пристрої для перегляду мультимедійного контенту, але й естетичний елемент декору.

Компанія Samsung значно покращила якість звуку. Нові телевізори оснащені 6 динаміками та підтримують технологію Q-Symphony. Об’ємне звучання забезпечує повноцінне занурення в перегляд. Лицьова панель – це на 99% екранний простір. Раніше новинка була показана під час презентації CES 2020.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.