Розумний годинник Samsung Galaxy Watch 3 у всій красі на рендерах високої якості

Компанія Samsung готується представити свої нові розумні годинники під назвою Galaxy Watch 3 (або Galaxy Watch3). Анонс очікується або 5 серпня, коли будуть представлені нові смартфони, або приблизно на місяць раніше.

Сьогодні відомий існайдер Еван Блесс (Evan Blass) опублікував рендер власного виконання, на якому новий годинник Samsung відображений у всій красі.

На зображенні можна бачити модифікацію SM-R840 з 45-міліметровим корпусом і нержавіючої сталі. Є дві фізичні кнопки і безель, який явно повинен обертатися.

В цілому новий годинник Samsung абсолютно не виглядають копією попередньої моделі, що комусь сподобається, а комусь – ні. При цьому можна очікувати, що буде модифікація в дещо іншому дизайні, хоча поки це лише припущення.

З іншого ми знаємо, що годинники будуть захищені від води і пилу, екран діаметром 1,4 дюйма буде прикритий склом Gorilla Glass DX, також годинник отримають 1 ГБ оперативної і 8 ГБ флеш-пам’яті. 45-міліметрова версія отримає акумулятор ємністю 340 мА · год.

Еван Блесс вже дуже давно зарекомендував себе, як максимально надійне джерело. Він свого часу підтвердив ім’я Galaxy Fold для першого гнучкого смартфона Samsung і не раз публікував рендери неанонсовані пристроїв. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.