Meizu анонсує смарт-годинник до кінця 2020 року

Сьогодні на офіційній сторінці Flyme (Android-оболонка) в соціальній мережі Weibo з’явився перший тизер дебютного смарт-годинника Meizu. Дебютний пристрій китайського виробника буде представлено в заключному кварталі 2020 року. Гаджет буде працювати під управлінням програмної оболонки Flyme For Watch. Основою інтерфейсу як і раніше виступає операційна система Android.

Компанія Meizu запам’яталася всім нам дешевими смартфонами з оригінальним дизайном. Програмна оболонка цього бренду суттєво відрізнялася від аналогів. У виробника вже є досвід розробки смарт-годинників. Ще в 2016 році компанія презентувала гібридний пристрій Smart Watch Mix. Однак він не виправдав покладених сподівань.

До офіційної презентації першого повноцінного смарт-годинника ще залишається декілька місяців, але інсайдери переконані, що перші анонси зі «зливом» технічного забезпечення почнуть поширюватись у мережі вже найближчим часом. Враховуючи той факт, що це дебютний продукт, смарт-годинник Meizu буде коштувати дешево. Висока ймовірність того, що виробник спробує підкорити бюджетний сегмент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.