Xiaomi анонсувала дитячий смарт-годинник за $56

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Xiaomi презентувала новий дитячий смарт-годинник Mi Rabbit Children Watch, який отримав підтримку 4G. Якщо порівнювати то цю новинку с минулими моделями, то слід відзначити підвищений рівень захисту від пилу та води – IPX8. Крім того, гаджет отримав фірмового голосового помічника XiaoAI.

Xiaomi Mi Rabbit Children Watch 4C – це 1,3-дюймовий кольоровий дисплей з AMOLED-матрицею. Наявність 2-мегапіксельної камери дозволяє приймати відеодзвінки. Виробник зробив певний downgrade. Зміна 5G на LTE, та відмова від додаткової камери дозволили зробити дитячий смарт-годинник ще більш дешевшим. Ціна гаджету зменшилась майже вдвічі.

Годинник Xiaomi Mi Rabbit Children Watch 4C вже продається в Китаї. Незабаром очікується вихід глобальної версії. Можливо, вона отримає функцію голосового помічника Google. Новинка доступна у двох кольорах – червоному та блакитному. Ремінець виготовлено з високоякісного силікону. При необхідності, його можна замінити. Механізм достатньо простий та зручний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.