Розкрито інформацію про перспективні розробки Apple

фото: 3Dnews
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетне агентство Bloomberg, розкрило таємну інформацію про перспективні розробки Apple в області віртуальної і доповненої реальності (VR і AR).


Журналісти розповіли, що п’ять років тому в компанії з’явився окремий підрозділ Technology Development Group. Він збільшився до більше тисячі інженерів. Їхньою метою було створення шолому для AR і VR, а також «розумних» окулярів. Ці пристрої повинні були бути самостійними, без необхідності підключення до комп’ютера або смартфону.

Проблеми виникли з шоломом. Він повинен був вийти потужним, але компактним. Однак розмістити відповідне «залізо» всередині гарнітури разом з акумуляторами не вийшло. Спочатку розробники вирішили використовувати зовнішній стаціонарний блок, але потім цю ідею забракували. Проти висловився головний дизайнер Джонні Айв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначається, що технології, які створювалися для обчислювального блоку шолома, в кінці кінців лягли в основу власних процесорів Apple. А підрозділ Technology Development Group зосередився на «розумних» окулярах. Очікується, що їх компанія все-таки анонсує на ринку в найближчі роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.