Бюджетна Xbox Series S від Microsoft отримає цінник в 250 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тлі нових Sony PlayStation 5 і Xbox Series X громадськість якось забула про те, що Microsoft обіцяла випустити більш бюджетний варіант консолі. З чуток, найдоступніша новинка розробляється під кодовою назвою Lockhart, але потенційні покупці називають її Xbox Series S і вона може отримати цінник до 250 доларів.

Раніше профільні видання повідомили, що Microsoft продовжує посилено працювати над бюджетним варіантом приставки, проте в компанії не готові розкривати про неї будь-які подробиці до того моменту, поки не зможуть озвучити попередні цінники, які і повинні стати головним козирем даного продукту. Тепер експерти повідомляють, що Xbox Series S з’явиться у продажу за ціною не більше 250 доларів, а, отже, ось-ось повинні з’явитися і технічні параметри майбутньої консолі.

З чуток, новинка отримає потужність на рівні 4 TFLOPS, що трохи менше в порівнянні з PS4 Pro і Xbox One X нинішнього покоління. Продуктивність Xbox Series X виявиться в кілька разів більша, але і цінник на неї виробник запропонує відповідний до 500 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.