Перші подробиці щодо запуску першого смарт-годинника Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Mi Band 5 від Xiaomi представили у Китаї і вже незабаром розпочнеться глобальний запуск. Тепер, здається, компанія також планує випустити смарт-годинник, але для різних світових ринків, а не тільки китайського. І ні — це не годинник з виглядом Apple Watch та операційною системою Wear OS від Google. Це повноцінний та самодостатній годинник, який буде більш доступним.

Згідно з повідомленням розробників XDA, Xiaomi може перейменувати Mi Watch Color для міжнародного ринку та назвати його Mi Watch Resolve. Одне видання знайшло згадку про Mi Watch Resolve в останній версії програми Mi Watch. В Інтернеті пошук по цій назві видав відео з розпаковкою годинника, який був придбаний на AliExpress за 90 євро (приблизно 101 долар).

Той Mi Watch Resolve, який можна побачити в додатку Mi Watch — пристрій з круглим дисплеєм та двома кнопками. Отже, це просто Mi Watch Color, тільки з іншою назвою. Фітнес-годинник дуже схожий на Amazfit GTR, і це не дивно, оскільки Huami (компанія, яка володіє брендом Amazfit) тісно пов’язана з Xiaomi (наприклад з розробкою Mi Band).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки Amazfit GTR має такий самий дизайн, ми можемо припустити, що одна з двох кнопок — кнопка живлення, а інша — кнопка для управління функціями годинника. Щодо дизайну, то багато що годинник запозичив в Amazfit GTR — 1,39-дюймовий AMOLED дисплей, акумулятор на 420 мАг, NFC, Bluetooth 5.0 та водостійкістю 5ATM.

Серед датчиків на так званому Mi Watch Resolve можна буде знайти датчик серцевого ритму, гіроскоп, акселерометр, геомагнітний датчик, датчик навколишнього світла тощо. Також годинник може запропонувати 14 днів автономної роботи. Щодо ремінців, то у Китаї годинник продається з різними кольоровими варіантами. Для інших ринків варто очікувати того ж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.