Подробиці анонсу нового смарт-годинника Xiaomi Mi Watch Revolve

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В листопаді минулого року компанія Xiaomi презентувала свій перший смарт-годинник Mi Watch. Через місяць на полицях магазинів з’явилася Lite-версія гаджету, яка отримала назву Mi Watch Color. Ця модель відрізнялася від базовою дизайном, а також працювала під управлінням операційної системи Wear. Сьогодні з’явилася інформація про готовність китайського виробника випустити європейську версію цього культового гаджету. Комерційна назва новинки – Xiaomi Mi Watch Revolve.

Смарт-годинник дебютує найближчим часом в Іспанії. На одному з тамтешніх YouTube-каналів (eSavants) вже вийшло відео, присвячене розпакуванню Xiaomi Mi Watch Revolve. Орієнтовна вартість новинки – $113 (≈₴3000). Ціна буде встановлена за регіональним принципом. Це означає, що в Україні смарт-годинник коштуватиме дешевше, ніж в Іспанії та інших країнах західної Європи.

Розумний годинник Xiaomi Mi Watch Revolve також буде працювати під управлінням операційної системи Wear OS. Стосовно інших технічних характеристик, то вони наразі невідомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.