Смарт-годинник за ціною фітнес-браслета – всього $29,99

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На AliExpress почався літній розпродаж. Вартість смарт-годинника Fobase Air Pro впала до рекордно низьких показників – $29,99.  Зазвичай за таку ціну продаються фітнес-браслети, але тепер у користувачів є шанс купити більш функціональний гаджет. Fobase Air Pro це 1,54-дюймовий кольоровий дисплей з розподільною здатністю 240х240 та металевий корпус. Екран захищає від механічних пошкоджень спеціальне покриття.

Синхронізація зі смартфоном відбувається завдяки енергоефективному модулю Bluetooth 5.0. Користувачі зможуть не тільки проглядати сповіщення, але й повноцінно використовувати соціальні мережі, месенджери, YouTube та навіть Skype. На дисплеї смарт-годинника є спеціальні функції для управління камерою смартфону, прийому або відключення вхідних дзвінків.

Довготривалу автономність забезпечує батарея на 200 мАг. Високу продуктивність роботи пристрою гарантує центральний процесор RK8762C. Виробник обіцяє, що одного зарядного циклу вистачає на 15 днів використання смарт-годинника. У режимі очікування гаджет пропрацює до 30 днів. Fobase Air Pro пропонує 7 спортивних режимів, моніторинг якості сну. Датчик VC31 цілодобово слідкує за тим, як змінюється пульс.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.