Xiaomi анонсувала планшет-моноблок з великим дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На краудфандінговій платформі Xiaomi Youpin з’явився планшет NextClass.ai NX1 з незвичайно великою для свого класу дисплеєм, діагональ якого становить 15,6 дюйма. Новинка в форм-факторі моноблока з регульованою підставкою примітна просунутої акустичною системою, камерою з поворотним механізмом і широким набором інтерфейсів.

Гаджет оснащений 15,6-дюймовим сенсорним екраном з фільтром синього кольору, що знижує навантаження на очі. Пристрій також підтримує функцію автоматичного регулювання яскравості в залежності від освітлення і попереджає користувача, якщо той занадто сильно присунувся до дисплея. Прошивка новинки на базі Android включає в себе ряд додатків для навчання.

За продуктивність планшета відповідає чотирьохядерний процесор (Cortex-A55) в комбінації з 4 ГБ оперативної пам’яті, обсяг вбудованого накопичувача становить 64 ГБ. Передбачено в складі SoC і виділений блок нейронних обчислень (NPU). Список інтерфейсів NextClass.ai NX1 включає модулі Wi-Fi (2,4 ГГц + 5 ГГц) і Bluetooth 4.2, а також роз’єми USB Type-A, HDMI і LAN.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Апарат отримав дві камери, одна з яких розміщена в циліндричному блоці з можливістю регулювання кута нахилу, інша – на корпусі планшета. Пристрій також оснащений регульованою підставкою, завдяки якій можна вибрати будь-який кут нахилу гаджета до столу. За Можливостей аудіо NextClass.ai NX1 відповідають стереодинаміки на фронтальній панелі і всенаправленний масив мікрофонів.

Пристрій поставляється зі стилусом і за умовами краудфандінга обійдеться покупцям в $ 250. Роздрібна ціна новинки по завершенні збору коштів складе $ 338.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.