На Amazon нову PlayStation 5 продають за 20 тис гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На просторах Amazon з’явилося оголошення про продаж нової PlayStation 5 від компанії Sony. За приставку просять 600 фунтів стерлінгів, що еквівалентно приблизно 20 тис гривень.

Презентація нової консолі відбулася пару днів назад, нарешті був розкритий дизайн пристрою і деякі його характеристики. У той же час залишаються невідомими ціни на PS5 і точна дата виходу.

Тепер же користувач Reddit розповів про знайдений на просторах Amazon оголошенні з ціною консолі. Нібито викласти за неї доведеться 600 фунтів стерлінгів. У експертів є сумніви щодо такої інформації. Зокрема, суперечки про вартість PlayStation 5 ходять давно, прогнози коливаються від 500 доларів до тисячі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще один спірний момент оголошення в тому, що там купити PS5 можна за 750 доларів у всіх комплектаціях, а саме з 500 ГБ пам’яті, 1 ТБ і 2 ТБ. Втім, деякі припускають, що вказана ціна тільки за базову версію приставки.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.