В мережі показали детальний огляд на ігрову консоль PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після декількох місяців затишшя Sony нарешті розкрила дизайн своєї ігрової PlayStation 5 наступного покоління. Фактично, були представлені дві версії – PlayStation 5 і PlayStation 5 Digital Edition. Ми докладно розповіли про новинку.

Консоль має гладкий вертикальний дизайн, в якому переважають білі панелі з обох сторін, а також вигнутий чорний центр. Основна частина пристрою має входи USB-A і USB-C на передній стороні корпусу разом з синім світлодіодним освітленням і вентиляційними отворами уздовж верхньої кривої. Задня частина консолі поки залишається загадкою.

PS5 поміщається в вертикальну стійку, що завжди було «фішкою» Sony, починаючи з PS2. Чи є ця підставка частиною дизайну або окремим аксесуаром – невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ці дві консолі не підтримують 4K UHD Blu-ray. PlayStation 5 Digital Edition тонший і має більш симетричний дизайн, в той час як PlayStation 5 більш громіздка і більш незграбно пропорційна.

Чудовий дизайн – головна несподіванка, з якою зіткнулися фанати при вивченні зображень нового покоління PlayStation. У порівнянні із суворим і мінімальним дизайном Microsoft Xbox Series X, PlayStation 5 виглядає як щось з наукової фантастики.

Sony продемонструвала цілий ряд аксесуарів для нових консолей. Фанати вже були ознайомлені з вищезазначеним контролером DualSense, який буде оснащений тактильним зворотним зв’язком і вбудованим мікрофоном. Є і станція для зарядки двох контролерів DualSense одночасно, HD-камера для можливого відстеження руху, нова бездротова гарнітура Pulse 3D і, нарешті, пульт дистанційного керування для використання консолі в якості програвача Blu-ray.

Sony також продемонструвала тонну нових ігор, в тому числі Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart, Resident Evil Village, NBA 2K21, Deathloop, Hitman III і багато іншого. Існує оновлення для GTA V, яке принесе додатковий контент, технічні поліпшення, візуальні оновлення та покращення продуктивності. Воно вийде на PS5 в другій половині 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.