Офіційно: Xiaomi презентує новий ноутбук вже 12 червня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні керівництво китайського бренду офіційно підтвердило, що на 12 червня запланована презентація ноутбуку Xiaomi Mi Notebook Pro 15” 2020. Це оновлення минулорічної моделі. Спочатку новинка з’явиться у продажі лише на теренах Китаю, але з часом виробник анонсує європейську версію, яку зможуть купити українські користувачі.

Офіційний тизер ноутбука розкриває декілька принципово важливих подробиць. По-перше,  Xiaomi Mi Notebook Pro 15” 2020 отримає алюмінієвий корпус з фактурним дизайном. Дисплейні рамки стали ще більш тонкими, якщо порівнювати з минулорічним ноутбуком.  По-друге, з правої сторони знаходяться роз’єми USB Type-C, а також слот для карти пам’яті. Принципової різниці в дизайні ми не побачимо, але виробник зробив декілька вагомих змін, зберігши при цьому загальну концепцію.

Технічні характеристики Xiaomi Mi Notebook Pro 15” 2020 досі залишаються загадкою. Цікаво, що вже завтра компанія презентує перший ноутбук для індійського ринку – Mi Notebook Horizon Edition. Можливо, ці моделі будуть мати однакові специфікації. Нагадаємо, що перший індійський ноутбук Xiaomi отримав центральний процесор Intel Core i7 десятого покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.