Неанонсована зарядка Xiaomi з рекордною потужністю в 120 Вт “засвітилася” на відео

Неанонсована зарядка Xiaomi з рекордною потужністю в 120 Вт
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кінці минулого року в мережі ходило безліч розмов про новий зарядний блок від Xiaomi, потужність якого повинна була складати 100 Вт.

Пристрій хоч і було анонсовано, але так і не отримав широкого поширення. Зате зараз був знайдений куди більш цікавий екземпляр – вся справа в тому, що неанонсована зарядка все від тієї ж китайської компанії з рекордною потужністю в 120 Вт “засвітилася” на відео.

Так, в інтернеті було опубліковано відео, в якому невідомий тримає в руках зарядний пристрій Xiaomi MDY-12-ED. Його максимальна потужність складає 120 Вт (при напрузі 20 В), а сила струму блоку знаходиться на рівні в 6 А. Але що не менш цікаво, девайс також здатний працювати і на вкрай мінімальних потужностях, а саме 15 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З огляду на те, що анонсована в минулому році 100-ватна зарядка компанії була здатна зарядити акумулятор ємністю 4000 мАг всього за 17 хвилин, можна тільки припускати, на що буде здатний новий “монстр”. Нагадаємо, що вже зовсім скоро, 11 червня, відбудеться захід, на якому Xiaomi представить свій новий ноутбук. Судячи з усього, зарядка на 120 Вт зможе заряджати не тільки смартфони, але також і ноутбуки компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.