Xiaomi розкрила всі особливості смарт-браслета Mi Band 5

Xiaomi вже назвала офіційну дату презентації фітнес-трекера Mi Band 5, але прес-служба компанії продовжує підігрівати інтерес користувачів до майбутньої новинки. У мережі з’явилося ціла купа тізерів, які демонструють як уже показані, так і невідомі раніше ключові особливості гаджета, включаючи оновлений метод його зарядки.

Одним з головних відмінностей Mi Band 5 від попередника стала конструкція зарядного пристрою. На зміну традиційному тримачу з пластиковими засувками прийшли магнітні контакти. Невеликий коннектор буде підключатися до нижньої частини корпусу, на якій розташований датчик пульсометра.

Xiaomi також нагадала про функції вимірювання рівня кисню в крові завдяки спеціальному оптичному сенсору. Крім того, було підтверджено наявність NFC (для глобальної версії трекера), режиму “Не турбувати” і підтримці 11 спортивних програм.

Компанія також оновила серію тизерів, на яких гаджет зображений з ремінцями різних кольорів. Згідно тизера, на старті продажів покупців чекають чорний, червоний, жовтий, рожевий, коричневий і фіолетовий варіанти колірного оформлення.

Презентація Xiaomi Mi Band 5 відбудеться 11 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.