Xiaomi нарешті вирішила одну з найбільших проблем Mi Band

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi буквально вчора почала тизерити Xiaomi Mi Band 5, і зараз компанія опублікувала інші тизери, з яких стало відомо про нові фішки цього фітнес-трекера. 

По-перше, Mi Band 5 нарешті позбудеться старого способу зарядки. Раніше, незважаючи на покоління, Xiaomi Mi Band було потрібно виймати з ремінця, щоб зарядити його. Зараз компанія додала новий магнітний конектор, завдяки якому Mi Band можна буде ставити на зарядку, не виймаючи з ремінця. Особисто я вважаю, що це дуже важливе нововведення, яке зробить користування набагато комфортнішим. 

Окрім магнітної зарядки, Xiaomi також розкрила деякі інші деталі про Xiaomi Mi Band 5. Як і було відомо з витоків інформації, Mi Band 5 отримає на 20% більший дисплей, ніж минулорічний Mi Band 4. Це також дуже важливе нововведення, оскільки у Mi Band 4 був справді досить маленький дисплей, при цьому з немалими рамками. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також Xiaomi значно покращить сенсори на Mi Band 5. Компанія поки не розкриває, які саме, але з тизера можна припустити, що мова йде про датчик серцевого ритму. Також будуть покращені алгоритми відстеження сну, стресу та дихання. 

Також у Mi Band 5 буде можливість відстежувати менструальні цикли, можливість дистанційного керування камерою та музикальним плеєром. Також компанія заявила, що Mi Band 5 буде підтримувати NFC для безконтактної оплати, щоправда, поки невідомо, чи буде це на міжнародному ринку. Скоріш за все, ми побачимо Mi Band 5 без NFC, а також Mi Band 5 з NFC та вищою ціною, який вийде трохи пізніше, ніж молодша версія, принаймні з Mi Band 4 та Mi Band 5 було саме так.

Поки немає згадок про підтримку голосового асистента Amazon Alexa, про який було дуже багато витоків інформації. Можливо, компанія залишить це до презентації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.