Стало відомо чи буде в iOS 14 функція запису дзвінків

Стало відомо чи з'явиться в iOS 14 запис дзвінків

Починаючи з понеділка, 8 червня, ряд інтернет-ресурсів почали поширювати інформацію про те, що в iOS 14 з’явиться довгоочікувана можливість запису дзвінків. Ми розібралися звідки у цієї новини «ростуть ноги» і з’ясували, чи дійсно власники iPhone можуть очікувати появу цієї функції в iOS 14.

Стало відомо чи з'явиться в iOS 14 запис дзвінків

Джерелом новини про появу функції запису дзвінків в iOS 14 є китайський новинний ресурс ITHome. У своїй публікації видання посилається на скріншот, «виявлений» джейлбрейк-спільнотою. На скріншоті показуються налаштування і функції запису телефонних дзвінків і дзвінків по FaceTime, яку і приписали до появи в iOS 14.

Саме видання тільки припускає, що в iOS 14 може з’явитися така можливість. Більш того, скріншот ніяк не відноситься до iOS 14. Скріншот зроблений на iPhone під управлінням iOS 13 з встановленим джейлбрейком. На ньому показані налаштування джейлбрейк-Твіку Audio Call Recording, яке дозволяє записувати дзвінки на «зламаних» iPhone.

Стало відомо чи з'явиться в iOS 14 запис дзвінків

Таким чином, інформація, яка активно публікується зараз в інтернеті про можливу появу запису дзвінків в iOS 14 – фейк. Очікувати введення цієї функції в iOS 14 не варто, оскільки запис дзвінків заборонений на законодавчому рівні в багатьох країнах. Через це багатьом виробникам Android-смартфонів раніше довелося видалити аналогічну опцію зі своїх пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.