Xiaomi буде продавати смарт-штори Mi Smart Curtain

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом компанія Xiaomi свої нові продукти намагається випускати за допомогою краудфандингу. У список таких товарів потрапили і нові «розумні» штори Mi Smart Curtain.

На внутрішньому ринку Китаю новинка з’явиться на краудфандинговій платформі вже 10 червня приблизно по $ 99 (≈ ‎₴ 2 630) . Надалі роздрібна ціна на smart-штори складе приблизно $ 113 (≈ ‎₴ 3 005) .

Xiaomi буде продавати смарт-штори Mi Smart Curtain

Штори Mi Smart Curtain – це магнієво-алюмінієвий карниз довжиною в 3 метри, на якому встановлений двигун. Він закриває і відкриває штори в залежності від команди користувача, яка подається через пульт дистанційного керування. Якщо електрики не буде, штори можна закривати або відкривати вручну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потужність двигуна становить 20 Вт і він видає шум на рівні 30 дБ. Довжина шнура: 1,5 метра. Mi Smart Curtain може самостійно визначати інтенсивність освітлення і автоматично керувати шторами, закриваючи або відкриваючи їх у міру необхідності.

Так як цей пристрій відноситься до продуктів Xiaomi, призначені для створення «розумного будинку», керувати ними також можна і за допомогою програми Mi Home, а також віддаючи голосові команди розумному помічнику XiaoAI.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.