Телевізор OnePlus за $200 дебютує 2 липня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Індійський інсайдер Ishan Agarwal посилаючись на власні джерела повідомляє, що компанія OnePlus найближчим часом запустить у продаж бюджетний телевізор. Орієнтовна ціна цієї новинки складає $200 (≈₴5330). Нова лінійка китайського виробника буде складатися з двох моделей. Базова – 32-дюймовий телевізор за $200. Технічні характеристики компанія зберігає у таємниці. Ця модель спрямована на бюджетний сегмент. Вона повинна нав’язати конкуренцію телевізорам Xiaomi.

Друга модель – це телевізор середнього класу. Джерело повідомляє, що його точна вартість поки невідома. Ціна може коливатися у діапазоні $265-530. Презентація нових телевізорів OnePlus запланована на 2 липня. Судячи з promo-плакату, виробник буде намагатись здивувати користувачів дуже тонким екраном. Деякі джерела повідомляють, що слід очікувати нестандартних кроків в питаннях дизайну.

Інсайдери впевнені, що новинка дебютує на індійському ринку. В перший тиждень липня телевізор з’явиться на полицях тамтешніх магазинів. Виробник зробив ставку на низьку ціну, яка повинна забезпечити відповідний рівень продажу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.