Нові «розумні» годинники від компанії Samsung отримали ім’я Galaxy Watch 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У базі даних NBTC виявили «розумні» годинники від компанії Samsung, які позначили кодом SM-R855F. Згідно нової інформації, пристрій вирішили назвати Galaxy Watch 3, перестрибнувши другу версію моделі.

У Мережі до сьогоднішнього моменту вважали, що нові «розумні» годинник від Samsung отримають ім’я Galaxy Watch 2, однак стало відомо, що пристрій назвали Galaxy Watch 3. Даний стрибок на одну цифру пояснюється бажанням компанії-виробника якомога сильніше дистанціювати першу і останню версії гаджета в очах споживачів. У цифрових магазинах модель буде доступна в двох версіях розміром 41 і 45 мм, кожна з яких має модифікацію з підтримкою стільникового зв’язку 4G / LTE і тільки Wi-Fi.

Новинка отримала корпус підвищеної міцності за стандартом MIL-STD 810G, захист від вологи і пилу, а також зберегла обертаючий безель. Флеш-пам’ять Galaxy Watch 3 складає 8 Гб, акумулятор підтримує бездротову зарядку на 5 Вт. Датчики дозволять виміряти як традиційні показники, так і нові, до яких відноситься рівень кров’яного тиску і електрокардіограму. Презентація пристрою повинна пройти в третьому кварталі поточного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.