Портативна колонка Huawei дискової форми з’явиться у продажі вже наступного місяця

Колонка Huawei
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei продовжує розширювати асортимент портативних пристроїв. Сьогодні китайський виробник анонсував нову колонку FreeGo Portable Bluetooth Speaker. Вона суттєво відрізняється від аналогів. Мінімалістичний дизайн металевого корпусу виглядає дуже естетично. Міцний матеріал захищає апаратні комплектуючі від механічних пошкоджень. Це дуже тонкий ґаджет. Діаметр – 120 мм. Якісний звук забезпечують 2 динаміка, а також пасивний випромінювач.

Колонка Huawei

 

«Розумна» колонка Huawei підтримує функцію зниження шуму. Вона обладнана двома мікрофонами. Тобто, після синхронізації зі смартфоном, через неї можна розмовляти. FreeGo Portable Bluetooth Speake підтримує NFC та функцію Huawei Share, яка дозволяє використовувати пристрій в якості гучномовця.

Автономність поки залишається таємницею. Однак виробник підтвердив, що новинка отримає підтримку технології Quick Charge. 15 хвилин зарядки вистачить для автономної роботи впродовж 2-х годин. Інформації стосовно ціни також не має, але китайські ЗМІ пишуть, що FreeGo Portable Bluetooth Speaker – модель середнього класу. У продажі «розумна» колонка Huawei з’явиться в середині липня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.