Названо головні «фішки» Xiaomi Mi Band 5

Названо головні «фішки» Xiaomi Mi Band 5
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Днями стало офіційно відомо, що довгоочікуваний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 буде офіційно презентовано 11 червня. Сьогодні на платформі Weibo були опубліковані нові подробиці про прийдешній ґаджет Xiaomi, який, як і попередні моделі, повинен виявитися хітом серед покупців.

Названо головні «фішки» Xiaomi Mi Band 5

Згідно витоку, Xiaomi Mi Band 5, який готується до анонсу отримає підтримку п’яти нових режимів активності. Пристрій зможе враховувати заняття йогою, вправи на еліптичному тренажері, гребному тренажері, стрибки зі скакалкою і їзду на велотренажері. Про точність відстеження занять поки ніякої інформації немає.

Ще однією важливою особливістю Xiaomi Mi Band 5 стане підтримка «розумного» голосового помічника Amazon Alexa. Попередні моделі Mi Band підтримують тільки власний голосовий помічник Xiaomi XiaoAI.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також в Xiaomi Mi Band 5 буде реалізована підтримка безконтактних платежів в країнах Європи. Перш платити за допомогою NFC через Mi Band можна було тільки в Китаї. Українські користувачі Xiaomi Mi Band 5 отримають можливість користуватися безконтактними платежами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.