В Xiaomi з’явиться особливий ноутбук він засвітився в рекламному ролику

В Xiaomi з'явиться особливий ноутбук він засвітився в рекламному ролику

Наступний великий захід-анонс Xiaomi відбудеться 11 червня. У цей день компанія представить фітнес-браслет Mi Band 5, а разом з ним і новий ноутбук. Апарат вже засвітився в коротенькому рекламному ролику, який опублікував на своїй сторінці в Twitter відомий інсайдер Ішан Агарвал (Ishan Agarwal).

Як можна помітити, особливістю дизайну пристрою є тонкі рамки дисплею. Якщо придивитися, можна розпізнати порт USB-A. Хоча, якщо вірити чуткам, то про побудову ми вже знаємо більше, ніж демонструється в ролику (хоча слоган обраний красивий – щось на кшталт «так здійсниться епічна подія»).

В Xiaomi з'явиться особливий ноутбук він засвітився в рекламному ролику
Mi NoteBook

Справа в тому, цей ноутбук повинен стати копією RedmiBook 13, але вже під брендом материнської Xiaomi. Значить, буде екран IPS діагоналлю 13,3 дюйма роздільною здатністю Full HD, декілька портів USB 3.1 і відеовихід HDMI, а також SSD об’ємом 512 ГБ і 8 ГБ ОП в базовій версії.

А ось з приводу платформи – питання. В оригінальному RedmiBook 13 використовуються CPU Intel Core i5 і i7 десятого покоління, а в новому ноутбці, що надійшов в продаж на днях RedmiBook 13 Ryzen Edition – APU AMD Ryzen 5 4500U і Ryzen 7 4700U. На чому в підсумку зупинили вибір маркетологи – питання, але для недорогого пристрою логічно використовувати Ryzen.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.