Запланована на 4 червня презентація Playstation 5 може бути скасована через протести в США

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

4 червня має стати важливою датою для всіх шанувальників ігрових консолей від Sony. Саме в цей день японський технологічний гігант планував представити не тільки Playstation 5, але і розповісти про деякі іграх для неї. Сам захід має проводитися в рамках онлайн-конференції.

Запланована на 4 червня презентація Playstation 5 може бути скасована через протести в США

З огляду на те, наскільки неохоче в Sony ділилися новою інформацією про Playstation 5, ця конференція повинна була стати чимось на зразок поворотного моменту для ґеймерів. Але схоже, що цього може не статися.

Причиною можливого скасування онлайн-конференції можуть послужити безперервні протести в США. Поки що в Sony не давали жодних коментарів з цього приводу. Ініціативу в пошуку відповідей вирішив взяти на себе Джефф Граб, який є співробітником інформаційного порталу VentureBeat.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Політичні протести в США стали причиною для відміни презентації Madden NFL, організованою компанією Electronic Arts. В ЕА вже прокоментували цю подію і пообіцяли показати гру трохи пізніше. Теж саме може статися і з Sony, саме так вважає Джефф.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.