В Samsung запропонували вихід для розв’язання проблеми з автофокусом Galaxy S20 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні оновлення допоможуть позбутися проблем та покращити роботу автофокусу Samsung Galaxy S20 Ultra.

Однією з головних особливостей Samsung Galaxy S20 Ultra є апаратні обмеження. Через те, що камера 108 Мп велика, це стало причиною невеликої глибини різкості, а також великої фокусної відстані в порівняні з датчиками зображення з меншою кількістю пікселів. Це призвело до того, що в процесі знімання крупним планом в смартфоні з’явились проблеми з автофокусом. Особливо проблеми відчутні в умовах поганого освітлення.

Для досягнення правильного фокусу Galaxy S20 Ultra автоматизує його

В компанії Samsung намагаються розв’язувати дану проблему за допомогою останніх оновлень, у версії прошивки G98xxXXU2ATE6. Як можна побачити на відео, що розміщене SamMobile, ґаджет просить користувача трохи відступити, якщо відстань між об’єктом та камерою замала.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього буде запропоновано використовувати перемикачі з дублюванням великого плану зумом. Така маніпуляція дозволить встановити рівень масштабування до 1,5 х, що своєю чергою дасть можливість користувачу знімати великі плани, фізично не наближаючись до об’єкта.

Завдяки датчику 108Мп, скоріше за все, якість зображення не постраждає.

Моделі смартфона Galaxy S20 і Galaxy S20 Plus не мають камери 108Мп, тому проблем з функцією масштабування крупних планів у них не виникає.

Ніяке програмне рішення не може повністю виправити фізичні обмеження камери. Однак, останні оновлення Samsung значно пом’якшили проблему афтофокусу для власників Galaxy S20 Ultra. Це дозволить відчути насолоду від макрозйомки на телефоні.

Раніше ми повідомляли, що Samsung Galaxy S20 Ultra на Exynos має проблеми з зеленим екраном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.