Samsung незабаром представить “розумний” годинник Galaxy Watch 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не так давно в пресі з’явилися перші подробиці про майбутні моделі розумних годинників від південнокорейського ТехноГіганта Samsung. Однак ніхто не міг упевнено сказати, про яку саме модель йдеться: Galaxy Watch 2 або все ж Galaxy Watch Active 3. Як виявилося, виробник готує дебют перших.

За даними ряду джерел компанія готується представити саме модель Samsung Galaxy Watch 2, яка стане логічним продовженням лінійки, яка не оновлювалася вже більше півтора року. Стверджується, що у пристрої буде збережена його найголовніша риса, що робить його таким впізнаваним – обертаючий безель (рамка навколо циферблата), який можна використовувати в якості окремого елемента управління гаджетом. Варто думати, що новинка буде випущена на платформі нового покоління, однак її концептуальне виконання в цілому не зазнає разючих змін. Стосується це в тому числі і дизайнерського виконання.

Варто нагадати, що нова модель розумного годинника від Samsung, точне найменування якої поки не розкрито, вже пройшла сертифікацію FCC, що і дозволило фанатам бренду дізнатися про деякі подробиці пристрою. Так, точно відомо, що годинник отримають 45-міліметровий корпус з нержавійки або титану, екран буде покритий захисним склом нового покоління Gorilla Glass DX. Крім того, пристрій буде захищено від зовнішніх впливів і води по військовому стандарту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.