Ґаджети

Новий витік розкрив особливості неанонсованого Xiaomi Mi Band 5

Share

В Xiaomi Mi Band 5 з’являться нові режими спортивної активності, циферблати за замовчуванням і керування камерою. Крім того, дисплей ґаджету незначно збільшиться і досягне позначки у 1,2 дюйми.

Хоч до цього часу були розкриті майже всі технічні характеристики очікуваного Xiaomi Mi Band 5, таких даних ще не було, що стосується режимів за замовчуванням та персоналізованих тренувань, а також нових режимів діяльності, які будуть включені до цього браслета відстеження активності. Крім того, переносні пристрої будуть підтримувати елементи управління камерою, які, ймовірно, являють собою відеозйомку відео і багато іншого.

Протягом багатьох місяців ми проводимо вичерпний моніторинг усіх витоків, пов’язаних із Xiaomi Mi Band 5, найпопулярнішим фітнес-браслетом на ринку, який буде анонсований цього літа.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз же, останній витік про Xiaomi Mi Band 5 дозволяє нам побачити, що будуть додані певні практичні функції, такі як сумісність з елементами управління камери.

Серед зображень ми бачимо новий набір циферблатів за замовчуванням, які будуть включені для персоналізації годинника, на додаток до багатьох інших персоналізованих, які ми можемо завантажити безкоштовно. Ті, що з’явилися у витоку, – це ті, які за замовчуванням будуть поставлятися з браслетом, вони схожі на ті, що є в поточній моделі, але з багатьма іншими додатковими функціями на дисплеї.

Xiaomi Mi Band 5

Очевидно, з’являться і нові режими відстеження активності, такі як біг, їзда на велосипеді, стрибки, плавання, біг на біговій доріжці, використання еліптичного тренажеру, скакалки, плавання, веслування та багатьох інших видів спорту. Загалом добавиться 11 різних режимів відстеження активності.

Очікується, що новий Xiaomi Mi Band 5 також підтримуватиме функцію NFC. Крім того, він також матиме сумісність із голосовим помічником Alexa та незначне збільшення дисплею 1,2 дюми проти 0,95 дюймів у попередній моделі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Чому виробники техніки відмовляються від 3,5 мм роз’єму для навушників

    Ті, хто стежить за різними новинами зі світу цифрової техніки, пам'ятають, як Apple відмовилася від…

    26.04.2024

    Вийшов новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля

    GSC Game World опублікувала новий трейлер STALKER 2: Heart of Chornobyl. У ньому гравцям ясно дають зрозуміти,…

    26.04.2024

    Представлений дуже тонкий OLED-планшет для малювання

    Компанія Wacom представила свій перший планшет для малювання із OLED-екраном. Новинка називається Movink. Планшет виявився…

    26.04.2024

    Топ-7 нових смартфонів весни: вибираємо найкраще

    За останні місяці ми побачили чимало цікавих смартфонів, серед яких і дорогі флагмани, і гідні…

    26.04.2024

    У Telegram з’явилася фінансова піраміда. Як не потрапити на шахраїв

    Експерти повідомили, що виявили в Telegram фінансову піраміду з Toncoin. Вона схожа на звичайні, але…

    26.04.2024

    TSMC розкрила подробиці про чіпи для iPhone 18

    Контрактний виробник чіпів Apple, TSMC, оголосив про плани початку випуску високотехнологічних 1,6-нм чіпів до 2026…

    26.04.2024