Новий витік розкрив особливості неанонсованого Xiaomi Mi Band 5

Новий витік розкрив особливості неанонсованого Xiaomi Mi Band 5

В Xiaomi Mi Band 5 з’являться нові режими спортивної активності, циферблати за замовчуванням і керування камерою. Крім того, дисплей ґаджету незначно збільшиться і досягне позначки у 1,2 дюйми.

Хоч до цього часу були розкриті майже всі технічні характеристики очікуваного Xiaomi Mi Band 5, таких даних ще не було, що стосується режимів за замовчуванням та персоналізованих тренувань, а також нових режимів діяльності, які будуть включені до цього браслета відстеження активності. Крім того, переносні пристрої будуть підтримувати елементи управління камерою, які, ймовірно, являють собою відеозйомку відео і багато іншого.

Протягом багатьох місяців ми проводимо вичерпний моніторинг усіх витоків, пов’язаних із Xiaomi Mi Band 5, найпопулярнішим фітнес-браслетом на ринку, який буде анонсований цього літа.

Зараз же, останній витік про Xiaomi Mi Band 5 дозволяє нам побачити, що будуть додані певні практичні функції, такі як сумісність з елементами управління камери.

Новий витік розкрив особливості неанонсованого Xiaomi Mi Band 5

Серед зображень ми бачимо новий набір циферблатів за замовчуванням, які будуть включені для персоналізації годинника, на додаток до багатьох інших персоналізованих, які ми можемо завантажити безкоштовно. Ті, що з’явилися у витоку, – це ті, які за замовчуванням будуть поставлятися з браслетом, вони схожі на ті, що є в поточній моделі, але з багатьма іншими додатковими функціями на дисплеї.

Новий витік розкрив особливості неанонсованого Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5

Очевидно, з’являться і нові режими відстеження активності, такі як біг, їзда на велосипеді, стрибки, плавання, біг на біговій доріжці, використання еліптичного тренажеру, скакалки, плавання, веслування та багатьох інших видів спорту. Загалом добавиться 11 різних режимів відстеження активності.

Очікується, що новий Xiaomi Mi Band 5 також підтримуватиме функцію NFC. Крім того, він також матиме сумісність із голосовим помічником Alexa та незначне збільшення дисплею 1,2 дюми проти 0,95 дюймів у попередній моделі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.