Sony нарешті розповіла про ціну PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами президента і генерального директора Sony Interactive Entertainment Джима Райана (Jim Ryan) заявив, що PlayStation 5 принесе в індустрії щось зовсім нове, чим можна буде насолоджуватися тільки на цій платформі.

Звичайно ж, за такі яскраві нові враження доведеться заплатити. Джим Райан заявив, що ціна PlayStation 5 буде повністю відповідати можливостям консолі, при цьому приставка запропонує відмінне співвідношення ціни і якості. Він підтвердив, що дешевої PlayStation 5 не буде, проте консоль точно буде коштувати своїх грошей.

Японський виробничий гігант Sony оголосив про те, що 4 червня компанія проведе захід, присвячений PlayStation 5. Багато хто чекає, що на цьому заході відбудеться презентація самої консолі, однак компанія не уточнила зміст прес-конференції. Точно відомо, що на ній покажуть перші ігри для консолі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ці ігри для платформи PS5 є кращими в галузі. Вони створені кращими творчими колективами з усього світу. Кожна студія, незалежно від розміру або історії, докладає всіх зусиль для розробки потенційних хітів для PlayStation 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.