Xiaomi випустила портативну сонячну панель, за допомогою якої можна зарядити смартфон будь-де

Цього разу компанія Xiaomi презентувала на китайському краудфандінговому майданчику Youpin нову портативну сонячну панель, яка дозволить зарядити смартфон в будь-якому місці, головне щоб було Сонце.

Xiaomi випустила портативну сонячну панель, за допомогою якої можна зарядити смартфон будь-де

З технічних характеристик, портативний ґаджет отримав складну конструкцію сонячної панелі, яку виробляє компанія YEUX. Її розмір становить лише 47х30х1см , тоді якщо пристрій скласти, розмір не перевищить 30 × 16,5х2см. Ідеальний розмір для розміщення навіть у рюкзаку.

Серед особливостей новинки:

  • Високочутлива монокристалічна кремнієва система сонячних панелей, яка значно вдосконалює технологію традиційних сонячних панелей. І ця пластина дозволяє нам використовувати її навіть під дощем або в повному русі.
  • Вона дозволяє заряджати будь-який смартфон або ґаджет.

Для зарядки портативна сонячна панель, отримала літієву батарею ємністю 6 400 мАг. За допомогою рівня заряду та практичного освітлення стану ми можемо перевірити не лише її заряд, але й оптимальність зарядки сонячної системи.

Крім того, сонячна панель Xiaomi, має кілька роз’ємів USB для зарядки пристроїв. Два типи USB A 5V / 3A кожен і один USB – роз’єм типу C . Останній має максимальний вихід 5В / 3А, тобто забезпечує потужність навантаження до 15Вт.

Завдяки інтелектуальній системі, заряджати можна не лише смартфони, а й будь-який інший тип ґаджетів, яким би незначним він би не був. Його потужність зарядки буде розумно адаптуватися залежно від пристрою, до якого ми підключаємося.

Для транспортування ця нова сонячна панель має невеликий складний чохол з тканини з міцним покриттям, що гарантує безпечне транспортування, високу стійкість до старіння та загальну водонепроникність.

Ціна та наявність

Ця нова складна та портативна сонячна панель продається в магазині Xiaomi Youpin всього за 349 юанів, приблизно 1 305 гривень за поточним курсом. Без сумніву, це ідеальний ґаджет для будь-якої поїздки, який ми, мабуть, побачимо для продажу через основних торгових посередників у найближчі дні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.