Ґаджети

Lenovo представила два ноутбуки-трансформери на Windows 10

Share
Час читання: 2 хв.

Компанія Lenovo представила дві моделі ноутбуків на базі Windows 10 з підтримкою LTE: Lenovo Yoga Duet 7i і Lenovo IdeaPad Duet 3i. Обидві новинки оснащені сенсорними екранами з пір’яним введенням, знімними клавіатурами і підставками для зручної роботи в режимі «планшет».

Lenovo Yoga Duet 7i отримав 13 дюймовий 2К IPS екран з вузькими рамками і пропонує до 10,8 годин автономної роботи. Клавіатура пристрою має підсвічування і підключається по Bluetooth 5.0. Також із засобів зв’язку він може похвалитися підтримкою нового стандарту Wi-Fi 6 і LTE. За продуктивність відповідають процесори Intel i7 10-го покоління з графікою Intel Iris Plus.

Безпека забезпечує інфрачервона камера і Windows Hello, які дозволяють швидко і точно розблокувати пристрій. У комплекті з ноутбуком буде поставлятися спеціальний стилус Lenovo E-Color Pen. Особливістю пера є визначення кольору об’єкта по торкання. 

Lenovo IdeaPad Duet 3i є більш простим і легким пристроєм, призначеним для мобільного використання. Ноутбук також має клавіатуру яка відєднується і підставку для зручного використання на столі. «Серцем» ноутбука виступають процесори Intel Pentium з вбудованою графікою Intel.

Екран ноутбука отримав діагональ 10,3 дюймів і FHD роздільну здатність, а максимальна яскравість становить 330 ніт. Висока якість звучання в пристрої досягається завдяки динамікам з підтримкою Dolby Audio.

Пристрої з’являться в продажу в червні-липні. Вартість Lenovo Yoga Duet 7i стартує від 1199 євро, а Lenovo IdeaPad Duet 3i від 429 євро. 

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Lenovoукр
  • Останні записи

    За прогнозами, наступного року Apple випустить iPhone з тоншими OLED-дисплеями

    Тайванська компанія Novatek оголосила про плани розпочати масове виробництво OLED-дисплеїв з технологією TDDI (touch and…

    04.10.2024

    OpenAI запустив новий інтерфейс Canvas для ChatGPT

    OpenAI, лідер у галузі штучного інтелекту, анонсував інструмент Canvas, що спрощує роботу з текстом та…

    04.10.2024

    Telegram готує повноцінну заміну для YouTube

    Розробники Telegram оголосили про проведення конкурсу. Учасникам пропонується створити для iOS-версії Telegram плеєр, який може відтворювати відео…

    04.10.2024

    iPhone можуть отримати режим «гостя»

    Apple запатентувала гостьовий режим для iOS Він дозволить передати айфон другові чи дитині, не побоюючись,…

    04.10.2024

    Google тестує нову функцію для боротьби з фейковими сайтами

    Google тестує нову функцію, щоб допомогти користувачам знаходити надійні компанії у мережі. В рамках експерименту,…

    04.10.2024

    YouTube масово блокує акаунти та канали по всьому світу, але проблему можна вирішити

    Деякі користувачі YouTube зіткнулися з блокуванням своїх облікових записів або каналів. Поштою їм надійшло повідомлення…

    04.10.2024