Гра GTA V дозволяє кататися по Лос-Сантосу за допомогою велотренажера

Гра GTA V дозволяє кататися по Лос-Сантосу за допомогою велотренажера

Розробник з ніком Makinolo випустив новий мод для гри GTA V. Він отримав назву GTBikeV і дозволяє здійснювати велосипедні прогулянки по віртуальному Лос-Сантосу за допомогою справжнього велотренажера. Таким чином гра перетворюється в захоплююче і реалістичне спортивне тренування.

Відразу після установки моду персонаж переодягається у велосипедну форму, сідає на велосипед і готовий до поїздки. GTBikeV сумісний з «розумними» тренажерами різних виробників.

Спортсмен крутить педалі тренажера, а віртуальний герой в цей час їде по вулицях Лос-Сантоса. У нижній частині екрану відображається велокомп’ютер, на якому показані різні дані: швидкість, темп, дистанція, час поїздки, спалені калорії. GTBikeV аналізує підйоми і спуски, а також особливості дорожнього покриття, передаючи ці дані на тренажер, завдяки чому автоматично змінюється навантаження на спортсмена.

У грі автоматично генерується файт. FIT з GPS-координатами та іншими даними, можна перенести в фітнес-додаток для обліку результатів тренування.

Мод GTBikeV містить три готових маршрути: Лос-Сантос – 30 км, горбиста місцевість Лос-Сантос-Хіллз – 16 км і морський шлях Аламо – близько 10 км. Кататися можна тільки в одиночному режимі, хоча розробник планує реалізувати мультиплеер, який дозволить здійснювати віртуальні велопрогулянки з друзями.

Завантажити GTBikeV можна з сайту gta5-mods.com, а інструкція по установці наводиться на цьому відео. Мод безкоштовний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.