Джейлбрейк-утиліта Unc0ver отримала підтримку Apple TV

Джейлбрейк-утиліта Unc0ver отримала підтримку Apple TV
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно інструмент для джейлбрейку Unc0ver був оновлений до версії 5.0, в якому з’явилася підтримка злому всіх актуальних моделях iPhone і iPad, в тому числі оновлених до iOS 13.5 і iPadOS 13.5. На його основі створена утиліта, за допомогою якої можна зламувати приставки Apple TV.

Дизайнер @xerusdesign опублікував в твіттері скріншот теми оформлення Felicity, запущеної на домашньому екрані tvOS, забезпечивши твіт поясненням, що ця тема буде доступна на Apple TV завдяки джейлбрейку Unc0ver. Pwn20wnd, один з головних розробників Unc0ver, ретвітнув цей твіт.

Джейлбрейк-утиліта Unc0ver отримала підтримку Apple TV

Очевидно, що робота над джейлбрейк-утилітою для Apple TV вже завершена або близька до завершення. Коли відбудеться реліз, на жаль, невідомо, але він явно не за горами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, користувачі зламують Apple TV не так часто, як iPhone або iPad, однак джейлбрейк телевізійних приставок теж має сенс. Він не тільки дозволяє змінювати тему оформлення, але також встановлювати з неофіційних джерел різні додатки, які Apple не пропускає в свій магазин (наприклад, веб-браузери, сторонні плеєри та стрімінгові сервіси) і додає підтримку зовнішніх накопичувачів, які підключаються через USB (флешки і вінчестери).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.