Samsung представила функцію, яка дозволяє “приміряти” телевізор ще до покупки

За допомогою технології доповненої реальності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Electronics представила мобільний додаток AR for Samsung TV, який має полегшити вибір нового телевізора і не тільки ознайомитися з його характеристиками, а й подивитися, як він буде виглядати у вас вдома. На жаль, додаток не підтримує української мови, є підтримка російської мови.

Samsung представила функцію, яка дозволяє "приміряти" телевізор ще до покупки

В додатку представлено телевізори Samsung QLED 8K, QLED 4K і Crystal UHD з екранами діагоналлю від 55 дюймів, які можна розглянути з усіх боків, а також повісити тривимірну модель телевізора на стіну в своєму будинку або поставити його на бажане місце.

Додаток AR for Samsung TV використовує технологію доповненої реальності, вам досить вибрати потрібну модель і відсканувати смартфоном поверхню, на яку ви плануєте встановити телевізор. Телевізор в масштабі 1: 1 віртуально буде додано до кімнати, після чого можна зробити кілька фотографій, щоб потім порівняти різні варіанти розташування і різні моделі телевізорів в інтер’єрі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung представила функцію, яка дозволяє "приміряти" телевізор ще до покупки

Якщо користувачів все влаштовує, то в додатку є кнопка «купити», яка перемістить їх на офіційний сайт Samsung і дозволить придбати обрану модель.

Додаток AR for Samsung TV доступний для смартфонів, які працюють під управлінням Android 8.0, iOS 11 і вище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.