Xiaomi анонсувала дешевий розумний-телевізор Xiaomi Mi TV Pro 32″

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Xiaomi представила нову модель смарт-телевізора лінійки Mi TV Pro. Розумний-телевізор став найдешевшим представником лінійки. Пристрій оцінили всьо в 125 доларів США за курсом, це близько 3 350 гривень.

Серія Mi TV Pro анонсоували ще минулого року на початку осені, ця лінійка була представлена ​​моделями діагоналлю від 43 до 65 дюймів з роздільною здатністю 4K. Сьогодні до них додалася Full HD модель діагоналлю 32 дюйма. Новинка називається Xiaomi Mi TV Pro E32S.

Xiaomi анонсувала дешевий розумний-телевізор Xiaomi Mi TV Pro E32S

Телевізор оснащений 32-дюймовою панеллю формату Full HD. Частота оновлення зображення склала 60 Гц. На борту встановлено 1 ГБ оперативної і 8 ГБ вбудованої пам’яті. Два динаміки мають сумарну потужність 12 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На борту новинки є адаптери Bluetooth і Wi-Fi, роз’єми HDMI і USB. За роботу відповідає 4-ядерний чіп, назву якого виробник не розкриває. Програмною платформою виступила фірмова прошивка PatchWall. Підтримується фірмовий віртуальний асистент XiaoAi. У комплект входить пульт дистанційного керування з підтримкою голосового управління.

«Розумний» телевізор Xiaomi Mi TV Pro E32S вже можна попередньо замовити в Китаї. Точна дата виходу і початок світових продажів поки не відомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.