PS5 працюватиме у 100 разів швидше, ніж PS4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До цих пір Sony мало що розповіла про PlayStation 5 — крім орієнтованих на розробників заходів, про консолі нового покоління відомо мало. Компанія вирішила виправити це, розкривши деякі ключові деталі про PS5.

Однією з особливостей, яка викликає великий шум в ігровому співтоваристві, є наявність SSD. За словами японського гіганта, «Solid State Drive», що поставляється з новою консоллю, буде настільки швидким, що змусить систему працювати в 100 разів швидше, ніж PS4. Згідно з офіційними специфікаціями, новий SSD працює зі швидкістю 8 Гб/с. Таким чином гравці зможуть знаходити масові ігри з відкритим світом без витрачення часу на завантаження.

Відзначимо, однією з найбільших проблем в іграх з відкритим світом є використання опції швидкого переміщення. Вона завжди відправляє гравця у вікно завантаження, де він повинен чекати, поки гра знову завантажить світ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кенічіро Йошида в ході бесіди з інвесторами сказав, що швидкість консолі буде унікальною, але найважливішими елементами нового покоління все ж стануть контролер DualSense і аудіодвигун Tempest 3D Audio.

Генеральний директор Sony додав, що швидкість, тактильна технологія контролера і звук роблять PS5 гідним звання пристрою нового покоління.

Якщо вірити чуткам, консоль наступного покоління представлять в ході онлайн-презентації, яка відбудеться в червні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.