В мережі показали якісний концепт Windows 20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки Microsoft потроху змінює зовнішній вигляд Windows 10, ентузіасти пропонують свої сміливі варіанти подальшого розвитку найпопулярнішої десктопної операційної системи. Дизайнер Камер Каан Авдан вирішив пофантазувати на тему того, як може виглядати Windows 20.

Одним з важливих змін концепту стала оновлена ​​панель задач з різними варіантами кастомізації, в тому числі схожим з macOS. Також був продемонстрований повністю перероблений «Провідник» з підтримкою вкладок. Кардинальних змін зазнав додаток «Налаштування», яке повинно прийти на зміну «Панелі управління» і сконцентрувати всі системні настройки в одному місці і в зручному вигляді. Крім того, були перероблені планшетний режим і системний пошук, який тепер нагадує Spotlight в macOS.

Згідно авторських прав, ми не можемо викласти відео у себе в статті, тому що автор обмежив цю можливість. Але ви можете переглянути концепт Windows 20 на його каналі за посиланням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Windows-20-Microsoft-11
Windows-20-Microsoft-12
Windows-20-Microsoft-10
Windows-20-Microsoft-14
Windows-20-Microsoft-9
Windows-20-Microsoft-8
Windows-20-Microsoft-13
Windows-20-Microsoft-7
Windows-20-Microsoft-1
Windows-20-Microsoft-6
Windows-20-Microsoft-5
Windows-20-Microsoft-2
Windows-20-Microsoft-3
previous arrow
next arrow

На жаль, але в Microsoft неодноразово давали зрозуміти, що в найближчі роки кардинальних візуальних змін в Windows 10 чекати не варто. Замість цього компанія має намір покращувати призначений для користувача інтерфейс поетапно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.