Став відомий можливий майбутній дизайн навушників Google Pixel Buds 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У час інформаційних технологій уся інформація, що потрапляє в Інтернет – там й залишається, нічого приховати вже не вийде. Саме це правило торкнулося і компанії Google. Інтернет-ресурси десь відкопали патентну документацію на нові повністю бездротові навушники, які, імовірно, можуть увійти в сімейство Pixel Buds.

Перша версія гарнітури Google Pixel Buds, випущена на початку 2018 року, не була повністю бездротовою: правий і лівий навушники з’єднувалися між собою проводом. Модель Pixel Buds 2, що позбавлена дротового з’єднання між модулями-вкладишами, надійде в продаж в поточному році.

Тепер в патентній документації виявлено опис навушників, які можуть отримати ім’я Pixel Buds 3. Джерелом інформації став сайт Державного управління у справах інтелектуальної власності КНР (CNIPA).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У плані дизайну новинка нагадує гарнітуру Pixel Buds першого покоління з тією різницею, що у патентованого пристрою повністю відсутній провідний зв’язок.

Судячи з усього, кожен з навушників отримає кілька мікрофонів. За рахунок цього може бути реалізована система шумозаглушення. Втім, відомості про технічні характеристики продукту поки відсутні.

Тим часом гарнітура Pixel Buds 2 вже пройшла сертифікацію в організації Bluetooth SIG і у Федеральній комісії зв’язку США (FCC). Очікується, що в продаж новинка надійде за орієнтовною ціною 180 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.