Samsung роздумує над новим смарт-браслетом з розпізнаванням сили натискання

Управління США з патентів і торгових марок (USPTO) видало компанії Samsung патент на новий гаджет: оприлюднений документ носить лаконічну назву «електронний пристрій» (Electronic apparatus).

Як видно на патентній ілюстрації (див. нижче), південнокорейський гігант роздумує над новим смарт-браслетом. Пристрій має досить велику ширину.

Для гаджета передбачено наявність дисплея для відображення різної інформації. Ймовірно, браслет зможе функціонувати в парі зі смартфоном.

Говориться, що конструкція передбачає наявність ряду датчиків. Вони будуть відповідати за підтримку сенсорного управління. Більш того, пристрій зможе розпізнавати силу натискання — це дозволить виконувати різні дії у відповідь на дотики різного характеру.

Технічні характеристики гаджета, на жаль, не розкриваються. Але можна припустити, що він дозволить відстежувати фізичну активність користувача, оцінювати якість сну та ін.

Поки новинка існує тільки в патентній документації. Про те, коли пристрій може дебютувати на комерційному ринку, нічого не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я