Apple розмірковує над смартфоном-книжкою з гнучким дисплеєм

Управління США з патентів і торгових марок (USPTO) видало компанії Apple патент на «гнучке покриття і дисплей для електронного пристрою» (Foldable cover and display for an electronic device).

Йдеться про гнучкий смартфон у форматі книжки. Екран буде складатися всередину корпусу, що допоможе вберегти його від пошкоджень під час носіння.

Для пристрою передбачені три стани: повністю закрите, повністю відкрите і проміжне. В останньому випадку користувачі зможуть розкрити гаджет на певний кут, скажімо, для перегляду відеоматеріалів.

Власне гнучкий дисплей може бути виконаний за різними технологіями. Називаються екрани LCD, OLED, AMOLED і навіть E Ink. Гнучке покриття забезпечить підтримку панелі і її захист від подряпин.

Різні вбудовані сенсори зможуть визначати кут розкриття пристрою і його орієнтацію. Це дозволить відповідним чином оптимізувати користувальницький інтерфейс і змінювати режими роботи.

Не виключено, що в майбутньому Apple випустить складаний iPhone з описаною конструкцією. Втім, поки про подібні плани компанії нічого не відомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я