Рендери iPhone 12 Pro Max демонструють серйозні зміни в дизайні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнер Хасан Каймак (Hasan Kaymak) пропонує своє бачення того, як може виглядати смартфон iPhone 12 Pro Max, який, імовірно, отримає екран діагоналлю 6,7 дюйма.

Пристрій буде оснащений фірмовою однокристальною системою Apple A14, в цьому немає ніяких сумнівів. А ось в те, що Apple вибере настільки радикальні зміни в дизайні, віриться з великими труднощами.

По-перше, смартфон, показаний на цих рендерах, позбувся фірмового вирізу типу «чубчик». Замість цього автор припустив, що iPhone 12 Pro Max отримає круглий отвір під селфі-камеру в кутку екрану. Буде дуже дивно, якщо Apple дійсно зробить свої смартфони схожими на апарати Samsung та інших виробників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але те, що основна камера може розвиватися в подібному напрямку, здається цілком можливим варіантом. Apple представила нову фірмову камеру в минулому році, дизайн виявився популярним. У майбутньому виробник цілком може нарощувати кількість датчиків зображення, зберігаючи схожий дизайн камери.

Автор концепту стверджує, що iPhone 12 Pro Max буде заряджатися до 80% за 25 хвилин, в основній камері буде використовуватися головний датчик зображення роздільною здатністю 100 Мп, а користувачам буде доступний 5-кратний оптичний зум.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.