Смартфони OnePlus 7T Pro і OnePlus 7T Pro McLaren Edition позують на рендерах

У минулі вихідні в Мережі з’явилися великі рендери перспективного смартфона OnePlus 7T, а сьогодні настала черга помилуватися на OnePlus 7T Pro. Помилуватися і сказати собі: «десь я це вже бачив».

І дійсно, OnePlus 7T Pro як дві краплі води схожий на OnePlus 7 Pro. Збереглася і висувна фронтальна камера, і навіть основна камера оформлена в тому ж ключі, хоча в OnePlus 7T вона виконана не так, як у OnePlus 7. Втім, одне нововведення все ж є – це новий колір Haze Blue, як раз представлений на рендері.

Що стосується OnePlus 7T Pro McLaren Edition, то ця модель приїде на зміну торішньому OnePlus 6T McLaren Edition. Спадкоємність в оформленні цих смартфонів теж очевидна.

За попередніми даними OnePlus 7T Pro отримає екран діагоналлю 6,67 дюйма роздільною здатністю 2К з кадровою частотою 90 Гц, SoC Snapdragon 855 Plus, 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам’яті (12 ГБ ОЗП буде в OnePlus 7T Pro McLaren Edition), акумулятор ємністю 4085 мА·год, камеру з датчиками роздільною здатністю 48, 16 і 8 Мп, ОС Android 10.

Прем’єра OnePlus 7T і OnePlus 7T Pro відбудеться 26 вересня в Індії, а продажі стартують 15 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.