Xiaomi Mi Mix 3s з вбудованим модемом 5G вийде в серпні, а Mi Mix 3 подешевшає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки Redmi працює над перспективним смартфоном з 64-мегапіксельною камерою, материнська компанія Xiaomi готує нову флагманську модель лінійки Mi Mix. Про це повідомляє джерело з посиланням на китайських колег.

Новинка проходить під кодовим позначенням M1908F1XE, оснащена модемом 5G і, ймовірно, буде називатися Mi Mix 3s. У коді смартфонів Xiaomi міститься вказівка на термін випуску: приміром, Mi MIX 2S, позначений кодом M1803D5XE, вийшов в березні 2018 року (18 в індексі — вказує на рік, 03 — місяць), а M1908F1XE, стало бути, вийде вже в серпні. До цього терміну Xiaomi явно не встигне підготувати Mi Mix 4, так що нас чекає саме злегка оновлений поточний флагман Mi Mix 3s. Наприклад, SoC Snapdragon 845 логічно замінити на Snapdragon 855, а подвійну камеру замінити потрійною з головним датчиком роздільною здатністю 48 Мп. Користувачі не були б проти і збільшення ємності акумуляторної батареї. А ось форм-фактор слайдера, швидше за все, не зміниться, адже йдеться лише про оновлення, а не про кардинально нову модель. Якісь сюрпризи по частині дизайну можна чекати вже тільки від Mi Mix 4.

Загалом, Mi Mix 3s не стане революцією, але виявиться куди більш сучасною моделлю в порівнянні з попередником. А сам попередник після випуску Mi Mix 3s має подешевшати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.