Смартфон Oppo з підекранною камерою вийде тільки в 2020 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через кілька днів компанія Oppo покаже прототип смартфона, оснащеного підекранною фронтальною камерою, яка прихована під поверхнею дисплея.

Це відбудеться на заході Mobile World Congress 2019 в Шанхаї, яке пройде з 26 по 28 червня. Раніше віце-президент Oppo Брайан Шен (Brian Shen) підтвердив, що підекранна камера на даному етапі має деякі недоліки порівняно зі звичайними фронтальними камерами, якщо порівнювати їх оптичні властивості.

Ми припустили, що рішення Oppo поки не готове для масового виробництва. Схоже, цього року ми не побачимо відповідний смартфон Oppo. Брайан Шен підтвердив, що на вдосконалення технології піде більше часу, ніж очікувалося. У зв’язку з цим масове виробництво навряд чи почнеться до кінця цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це означає, що компанія покаже лише прототип смартфона з підекранною камерою, однак комерційний зразок буде доступний для покупки лише в наступному році. До того моменту на ринку має з’явитися безліч інших смартфонів китайських виробників, які будуть оснащені аналогічними камерами.

Протягом найближчого року на ринку варто очікувати появи на ринку смартфонів з висувними і поворотними камерами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.