Смартфон Xiaomi CC9 засвітився в рекламному ролику

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора Xiaomi офіційно анонсувала нову лінійку смартфонів-CC, але поки не повідомила, коли чекати офіційну прем’єру двох перших представників лінійки-моделей CC9 і CC9e. Проте, все вказує на те, що довго чекати їх дебют не доведеться. У Мережі вже навіть з’явилися кадри першого рекламного ролика моделі CC9.

На жаль, цілком відео подивитися поки не вийде – китайський джерело приводить тільки скріншоти. В якості головного героя виступив Лао Вей (Lao Wei) – менеджер по продуктам нової лінійки CC. Судячи з кадрів, вся дія зав’язана на процесі автопортретування, тобто рекламуються можливості фронтальної камери.

Основна камера моделі-потрійна, а екран з каплевидним вирізом точно такий же, як у Xiaomi Mi 9. У компанії запевняли, що моделі нової лінійки, орієнтовані на молодь, будуть відрізнятися дизайном. І дійсно – в ролику демонструється смартфон в білому кольорі. Серед нових моделей Xiaomi і Redmi такого поки немає. У білому кольорі повинен був дебютувати Mi 9, але пізніше такий варіант скасували. Дуже може бути, що його просто притримали для моделей серії CC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.