Концепт-арти демонструють прямокутну камеру Huawei Mate 30 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер Мукул Шарма (Mukul Sharma) опублікував на своїй сторінці в Twitter кілька концепт-артів майбутнього камерофона Huawei Mate 30 Pro, який повинен бути представлений восени цього року.

Поки в індустрії активно обговорюють квадратну камеру iPhone XI і Google Pixel 4, інформатори стверджують, що Huawei планує зробити блок основної камери Huawei Mate 30 Pro прямокутним.

Нагадаємо, минулого року лінійка Huawei Mate 20 представила квадратну основну камеру, яка цього року може з’явитися у вищезгаданих смартфонах, а пізніше стати новим трендом індустрії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У прямокутному блоці основної камери можна розглянути чотири датчика зображення, що сьогодні вже не є рекордом, а також світлодіодний спалах.

Лицьова частина смартфона нагадує Samsung Galaxy S10+ , ось тільки здвоєна фронтальна камера, яка врізана в екран, розташовується не в правому, а в лівому верхньому кутку.

Згідно з останніми чутками, серія Huawei Mate 30 може дебютувати вже 22 вересня, причому смартфон буде працювати під управлінням операційної системи HongMeng.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.